Начало » Решения

Решения

Районна избирателна комисия София област


РЕШЕНИЕ
№ 148-НС
София, 03.10.2014

ОТНОСНО: Регистрация на застъпници на кандидатската листа на КП „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА“ за изборите за народни представители на 05 октомври 2014 г.

Постъпило е заявление за регистрация на 9 /девет/ застъпници на кандидатската листа на КП „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА", заведено под №3 в Регистъра на застъпниците на кандидатски листи в 26 МИР. 

Към заявлението са приложени списъци на хартиен и електронен носител, с имената на лица, които да бъдат регистрирани като застъпници на кандидатската листа на КП „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА". Спазени са изискванията на чл. 118 ал. 1 от ИК. 
На основание чл.72, ал.1, т.15 от ИК и във връзка с чл.118 ал.2 от ИК, РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ДВАДЕСЕТ И ШЕСТИ  РАЙОН - СОФИЙСКИ

 

Р Е Ш И:

 

1. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидатската листа на КП „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА",  9 /девет/ лица по приложен към заявлението списък, както следва:

 

Собствено, бащино и фамилно име на застъпника ЕГН на застъпника
411 Стефан Михайлов Стефанов  
412 Борислава Кирилова Борисова  
413 Симеон Георгиев Йорданов  
414 Радостина Тодорова Иванова  
415 Калоян Викторов Добрев  
416 Катя Николова Дюлгерова  
417 Георги Кирилов Керефейн  
418 Вельо Стоянов Малчев  
419 Иван Йорданов Никифоров  

 

Издава удостоверения на регистрираните застъпници.Настоящето решение се обявява на таблото и  се публикува на интернет страницата на ДВАДЕСЕТИ И ШЕСТИ РАЙОН - СОФИЙСКИ.

 

Решението подлежи на обжалване пред ЦИК в 3-дневен срок, считано от поставянето му на информационното табло и публикуването му на интернет страница на ДВАДЕСЕТИ И ШЕСТИ РАЙОН - СОФИЙСКИ.

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Димитър Димитров

СЕКРЕТАР:
Екатерина Клечкова-Димитрова

* Публикувано на 03.10.2014 в 18:19 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол