Начало » Решения

Решения

Районна избирателна комисия София област


РЕШЕНИЕ
№ 45-НС
София, 02.09.2014

ОТНОСНО: регистрация на кандидатска листа на политическа партия НОВОТО ВРЕМЕ за участие в изборите за народни представители на 05 октомври 2014 г. в РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ДВАДЕСЕТ И ШЕСТИ РАЙОН - СОФИЙСКИ.

Постъпило е предложение за регистрация на кандидати за народни представители от Росица Йовчева Кабзева-Дикина, представляващ политическа партия НОВОТО ВРЕМЕ, заведено под № 24 на 02 септември 2014 г. в регистъра на кандидатските листи за участие в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

Към предложението са приложени всички нормативно изискуеми се документи: заявление от всеки от кандидатите в кандидатската листа, че е съгласен да бъде регистриран от предложилата го партия /Приложение № 66-НС от изборните книжа /;  декларация по образец от всеки от кандидатите в кандидатската листа, че отговаря на условията по чл. 65, ал. 1 от Коституцията (Приложение № 67-НС от изборните книжа );  декларация по образец от всеки от кандидатите в кандидатската листа, че отговаря на условията по чл. 254, ал. 1 от ИК /Приложение № 68-НС от изборните книжа /; пълномощно на лицето/та, изрично упълномощено/и да представлява пълномощно на лицето/та, изрично упълномощено/и да представлява политическа партия НОВОТО ВРЕМЕ пред районната избирателна комисия .

На основание чл.72 ал.1 т.8 от Изборния кодекс РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ДВАДЕСЕТ И ШЕСТИ РАЙОН - СОФИЙСКИ

 

Р Е Ш И:

 

Регистрира и обявява кандидатската листа на политическа партия НОВОТО ВРЕМЕ за участие в избори за народни представители на 05 октомври 2014 г., както следва:

№ по ред ЕГН Собствено име Бащино име Фамилно име Наименование на партия/коалиция
1 Мирослав Петров Севлиевски ПП НОВОТО ВРЕМЕ
2 Асен Найденов Саладинов ПП НОВОТО ВРЕМЕ
3 Асен Светославов Дикин ПП НОВОТО ВРЕМЕ
4 Цветелина Чавдарова Христова ПП НОВОТО ВРЕМЕ

Настоящето решение да се обяви на интернет страницата на Софийска област и таблото на комисията.

Решението може да се обжалва пред Централната избирателна комисия до три дни от обявяването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Димитър Димитров

СЕКРЕТАР:
Екатерина Клечкова-Димитрова

* Публикувано на 02.09.2014 в 20:51 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол